BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA ZA MALU MATURU

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica, treću godinu za redom, organizuje besplatnu pripremnu nastavu za malu maturu iz srpskog jezika i matematike, za učenike svih osnovnih škola sa teritorije Rakovice, saopštili su iz ove opštine.

I ove godine smo napravljen je ozbiljan iskorak u pravcu formiranja središta edukacije dece i mladih, kao i pomoći u oblasti profesionalne orijentacije. Sve sa željom i ciljem da Centar za kulturu i obrazovanje postane i ostane istinski centar i polazište obrazovanja, umetnosti i kulture za sve sugrađane.

Konkurs traje od 18. januara do 1. februara 2021.godine.

Prijave se primaju na imejl adresu: matura.rakovica@gmail.com.

U prijavi napisati: ime i prezime polaznika, naziv škole koju pohađa, ime i prezime i kontakt telefon roditelja ili staratelja.
Pripremna nastava počinje 12. februara 2021. godine i trajaće do 12. juna 2021. godine. Svake subote i nedelje, u prostorijama Centra, časove će držati renomirani profesori, sa iskustvom u radu na pripremi za malu maturu.

Poštujući epidemiološke mere i bezbednost dece i profesora, časovi će biti organizovani po manjim grupama.

Na sajtu Centra biće detaljne informacije, tačna satnica i biografije profesora. U pitanju su eminentni, profesionalni pedagozi, u aktivnoj službi, koji imaju dragoceno i dugotrajno iskustvo u pedagoškom radu sa decom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *