Igranka kod Vuka

Letnja manifestacija na Trgu ispred Teatra VUK ( Bulevar kralja Aleksandra 77a), koja će na svojevrsnom podijumu za igru organizovati raznovrstan muzički, pozorišni, zabavni i edukativni program, saopštili su iz Teatra Vuk.

Tokom septembra, kroz muzičko-scensko putovanje i različite plesne žanrove, publika će imati priliku da zajedno sa našim izvođačima „stvara“ predstavu na zadovoljstvo svih. Na Trgu ispred VUKA, svakog petka, subote i nedelje, deca i svi koji se osećaju kao deca, moći će da uče različite plesne korake i koreografije sa studentima Instituta za igru, da pevaju sa Aleksandrom Stefanom Radiševićem, crtaju i učestvuju u umetničkim i edukativnim radonicama, da gledaju predstave za decu, da se zabavljaju sa klovnovima, animatorima i mađioničarima i tako ispune kraj leta i početak nove školske godine pozorišnom igrom, zabavom, razonodom i nezaboravnim trenucima.

Od 4. septembra do 2. oktobra, svakog vikenda, publika će imati priliku da zajedno sa mladim plesačima, glumcima, muzičkim pedagozima, koreografima, i animatorima igra, peva, crta i zabavlja se kroz muzičke i umetničke radonice, koncerte, pozorišne, lutkarske i plesne predstave za decu.

Ova manifestacija dodatno će promovisati programe, umetnike, program i prijatelje Teatra VUK, kroz promocije i aktivacije i tako doprineti još većoj popularizaciji i učvršćenju veze ove ustanove sa publikom i zajednicom.

Svi programi su besplatni.

Izvor: Teatar Vuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *