Konkurs za najbolji dokumentarac „Zvezdarijade”

U okviru filmskog stvaralaštva, raspisan je novi Konkurs za najbolji dokumentarac „Zvezdarijade” – jesen 2020, saopštili su iz opštine Zvezdara.

Konkurs je namenjen mladima do 25 godina starosti koji svoje projekte mogu da dostave do 10. decembra 2020. godine na zvezdarijada1@gmail.com ili na hypnopolis@gmail.com.

Svi mladi koji žele da saznaju više iz oblasti filmskog stvaralaštva ili im treba dodatna stručna i tehnička podrška za izradu dokumentarnog filma (ideja, scenario. snimanje, montaža) mogu se javiti na telefon 063/394-414 ili mejlom na hypnopolis@gmail.com. Stručnu podršku pružaju Branislav Jević, producent i direktor producentske kuće „Hipnopolis“ d.o.o, Milica Piletić, dramaturg i Stevan Filipović, režiser i profesor na Akademiji umetnosti.

Stevan Filipović je pripremio obrazovni materijal za rad u programu za montažu Adobe Premiere Pro koji se može pogledati na linku https://youtu.be/mdDzcYMdR0U

Pristigli i nagrađeni radovi Marije Krković, iz Škole za mašinstvo i umetničke zanate „Tehnoart – Beograd“ i Ljubice Novakov, iz Šeste beogradske gimnazije, po konkursu objavljenom u proleće 2020. mogu se pogledati na linkovima https://youtu.be/NIlP6PGO1O4 , https://youtu.be/KhCZ4IE1Qks

Promocija filmova i dodela nagrada će biti održana 24. decembra 2020. godine. Ukupan fond za nagrade je 30.000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *